Unga föräldrar och streetstyle i Malmö

Malmö har kommit att göra sig känt för att vara en kreativ och ung stad. En stad med mångfald i kultur och en plats i Sverige som välkomnar människor från världens alla hörn. Malmö är Sveriges tredje största stad och i Malmö är avstånden små och möjligheterna stora. Kanske är det lättillgängligheten som lockar många unga till Malmö. En bohemisk stad med rik kultur och en mix av människor. På Malmös gator hittar du unika nyskapande stilar och färgglada influenser från världens alla hörn. Tempot i Malmö är lite lugnare och gemenskapen är stor. En barnvänlig stad som bjuder på både stadsliv, rolig shopping samt aktiviteter och parkliv.

Shoppa stilen på Mitt Möllan

I denna inomhusmarknad kan du shoppa alltifrån unik streetstyle på Beyond Retro till handgjorda smycken på Pill & Punch. Du hittar en rad roliga butiker här fyllda med ett sortiment som du inte finner någon annanstans. I marknaden kan du även luncha och välja från fräsch Vietnamesisk mat, gudomliga mackor och mycket mer. Mitt Möllan är beläget på Claesgatan 8 och är gångavstånd från den stora grönsaksmarknaden på Möllevångstorget. I Mitt Möllan anordnas även events, sammankomster och konstutställningar. Här anordnas allt ifrån presentationer av ergonomiska bärselar från https://www.bigbaby.se till serietidningsutställningar med lokala serietecknare. Mitt Möllan är även alltid roligt att besöka på en regnig dag och inspireras av gatustilar som Malmö har att bjuda på.

Second hand shopping

Malmö kryllar av bra second hand shopping, både för stora och små. I Malmö finns många billiga alternativ och rum för att utforska och skapa en unik streetstyle. Oavsett om du vill göra det till dig själv eller till ditt 3 år gamla barn. Spana in Erikshjälpen second hand som är beläget på Cypressvägen 8. Det ligger lite utanför centrum men är väl värt ett besök. Här finns ett brett utbud till bra priser. Om du inte vill bege dig utanför stadskärnan kan du besöka Emmaus på Södra Förstadsgatan 14. Coola trender till alla i familjen.

Cykelvänlig stad året om

Med hjälp av en cykel tar du dig enkelt runt i staden. Malmö har tidigare utnämnts till världens femte bästa cykelstad. Med på listan har även den lite större grannen Köpenhamn synts. Köpenhamn ligger endast en kort tågresa bort på andra sidan Öresundsbron. Anledningarna att gilla Malmö är många. Många småbarnsfamiljer ses cykla runt i staden i elektriska cyklar. Dessa cyklar är utrustade med en bekväm stor framvagn perfekt för barn att sitta i. Även bra att använda vid storhandling av matvaror. Att cykla är både miljövänligt och billigt. Dessutom bra träning. Så hoppa upp på cykeln och ta med barnen till Folkets Park en solig sommardag. Här händer det alltid något och under sommaren är schemat fyllt med aktiviteter för de små.

Related Posts

mts_newsonline