Sälj ditt guld och köp streetstyle i din personliga stil

Det är roligt att hålla på med mode och att klä sig i en personlig stil med sköna streetstyle vibes. Problemet är att det kostar, särskilt om du vill ha snyggare plagg som inte är mainstream. Då kan du sälja guldsmycken som bara ligger i toalettskåpet och snabbt få mer pengar i plånboken.

Sälj guld och diamanter

De flesta av oss associerar guld och diamanter till rikare människor, men de flesta av oss har guldsmycken. Halsband, berlocker, manschettknappar, slipsnålar och andra mindre föremål i guld som vi fått eller köpt. Om du har guldföremål som du inte använder kan du sälja dem. Du ska inte sälja klenoder som du ärvt, men guldringen från en före detta partner som du ändå inte vill bli påmind om. Eller smycket som du köpte på en resa och som du aldrig använder. Gör istället om dina guldföremål till pengar som du kan använda idag. Bäst betalt för att sälja diamanter och guld får du hos Diamantbrev. Diamantbrev har många nöjda kunder och ger dig 502 kronor per gram guld. Det blir lätt några tusenlappar.

Investera i din personliga stil

Det tar bara ett dygn så har du pengarna på kontot och kan shoppa loss. Men det kan vara klokt att inte bara gå ut på stan och köpa första bästa plagg, utan att du verkligen tänker igenom din stil. Köp kläder som du vill ha under lång tid. Det är klokare att du investerar i bättre märken som är välsydda och verkligen håller, än att du köper billigare kläder. Dels är det bättre för klimatet och din plånbok, dels ger det dig en mer individualiserad look. Streetstyle innebär så mycket, men inte fast fashion. Snarare att du vet vem du är. Att du har självförtroende att matcha kläder på ett unikt sätt. Det kräver också att du har lite unika kläder. Istället för att du köper en ny mainstreamjacka för 800 kronor, så köper du en dyrare jacka på rea eller en unik jacka i en vintagebutik eller på second hand.

Om du inte har en utpräglad personlig stil kan det vara smart att först investera i signaturplagg. Kläder som verkligen är du. Det kan vara svarta skinny jeans från ett särskilt märke, en skinnjacka eller cardigans. Hitta plaggen som du verkligen känner att de representerar dig och så köper du dem i färger som du passar i. Då har du en bra början till en personlig look.

Related Posts

mts_newsonline