Få till den rätta stilen i Malmö

Malmö är en stad som ofta uppmärksammas för sitt kulturliv, och det finns också en särskild stil och känsla i staden. Vill du bli lite mer som de som bor där, hitta en streetstyle du kan ta med till din hemstad, eller vill du kanske bara smälta in när du är i Malmö på besök?

Börja med tygpåsar

Det kan låta banalt, men vill du få till rätt stil är det enklaste att börja med tygpåsar, som är en billig och praktisk accessoar. Med tygpåsar kan du få en smidig väska där du alltid kan ha det du behöver, samtidigt som du förmedlar att du bryr dig om miljön. Du kan bära hem din mat och smälta in bland andra i staden, eftersom tygpåsar är i stort sett självklart bland dagens miljömedvetna och kulturintresserade personer.

Vilken kultur gillar du?

Att Malmö är en stad som har ett rikt kulturliv innebär ju inte att alla tycker om samma konstnärer, artister eller skribenter. Med tygpåsar kan du välja ett tryck som representerar just din smak. Välj en rad ur en låttext, en citat ur en bok eller en bild som visar vem du är – ett enkelt och malmöitiskt sätt att skapa en identitet och få till en streetstyle som är anpassad efter dig. Du behöver inte vara en i mängden. Att hitta en sann Malmöstil handlar kanske om just det – att vara avslappnad, förmedla kulturintresse och miljömedvetenhet, men samtidigt behålla utrymme för att uttrycka egen smak och personlighet.

Varför besöka Malmö?

Kulturlivet är en självklar orsak till att besöka Malmö. Utbudet av utställningar, konserter och andra evenemang är stort, förutom att det finns gott om chanser att träffa andra kulturintresserade och skapa nya möten och samarbeten. Det finns också mycket annat som gör att en resa kan bli intressant och ge dig nya upplevelser. Att staden under lång tid varit mångkulturell har lett till att det finns en utvecklad matscen som är värd att titta närmare på. Det kan finnas mer där än du kan föreställa dig – och självfallet kan du fixa en avslappnad och passande stil med hjälp av tygpåsar och second hand-kläder.

Related Posts

mts_newsonline