Rätta streetstylen vintertid

Finns det något bättre att göra på vintern än att sätta på sig schysta kläder och hänga med kompisarna på stan en lördag? Umgås, äta och dricka något gott, titta i intressanta affärer och lära känna nya människor. Du vill naturligtvis se snygg ut, men på rätt sätt i. Ge de rätta streetstylevibbarna vintertid.

Nummer ett: jackan

Streetstyle är inte en strikt stil, utan snarare din personliga stil som både är snygg och avslappnat bekväm på en och samma gång. Vintertid ska du satsa på en riktig jacka. Jackan är det plagg som syns mest och som därför bäst visar vem du är. Köp en bra jacka som både är snygg och praktisk, det ger dig ett intelligent intryck, förutom att det blir så mycket bekvämare när du hänger med vännerna. En bra jacka håller också i flera år, så köp inte något billigt märke. Det blir dyrare i längden, förutom att den sitter sämre och snabbt förlorar både passform och färg. Bästa märket är Parajumpers som du köper hos Johnells som är inspirerat av räddningsförbandet 210 i Anchorage, Alaska i USA. Grymt snygga och mycket användbara kläder. Det är ett märke som förstår detaljernas betydelse, både utifrån användning och stil, som den avtagbara kragen som du fäster med en hake som används vid fallskärmshoppning. Mode för män.

Nummer två: mössan

Rätt mössa gör så mycket för hela din stil. Just jackan, mössan och eventuellt en halsduk är det som folk ser först. Jackan och mössan är dina viktigaste kläder för en skön streetstil i Malmö på vinter. Köp en bra mössa, som både håller dig varm och som sitter snyggt. Gärna en mössa som har en liten detalj, men inte mer. Parajumpers gör också mössor i samma stil och kvalitet som sina jackor, men det finns många märken att välja mellan. Det som är fördelen med väldesignade mössor är att du slipper en fånig mösstopp som står upp eller att dina öron sticker ut. Bra mössor ramar också in ansiktet på ett schysst sätt. På så vis syns både du och din personliga stil mer.

Related Posts

mts_newsonline