Malmös bästa second-hand

För bara omkring tio år sedan sågs du som en udda fågel om du valde att handla begagnat, så är det inte längre. Att handla second-hand blir bara mer populärt för varje år som går och Malmö har riktigt bra butiker i genren. Allt färre vill medverka till ett slit och släng-samhälle samtidigt som nog de flesta av oss uppskattar att unna oss ett klädesplagg emellanåt. Då är second-handshopping ett bra alternativ. I Malmös alla andrahandsbutiker kan du finna exempelvis prylar, konst och kläder som gör att du enkelt kan skapa en personlig stil.

Dyra plagg till fyndpris

Att shoppa kläder på second-hand gör det möjligt att hitta märkeskläder till ett lågt pris. I området Möllevången ligger många av Malmös andrahands- och vintagebutiker. Ett exempel är Humana Second-hand som har ett välsorterat utbud och där den hjälpsamma personalen gärna letar fram vintagefynd åt dig. Ett annat populärt ställe att shoppa second-hand på är klassiska Myrorna. Myrorna i Malmö har märkt att second-hand är inne och det som säljer bäst i inredningskategorin är guldramar och övrig kitsch. Att få chans att fynda annorlunda och unika saker som vanligtvis inte finns ute i butikerna är en av anledningarna till att många väljer att handla på exempelvis Myrorna.

Leksaker och barnkläder

Barn växer fort och det gör att deras kläder inte hinner att slitas. Därför är det enkelt att hitta fina barnkläder i second-handbutiker. Även leksaker och böcker är varor som säljer bra. Ett ställe för dig som letar efter kläder och andra barnsaker är Emmaus. Här kan du finne ett brett sortiment med allt från gummistövlar till hattar. En annan butik som är mycket populär är Beyond Retro på Möllevången. Här finner du unika vintageplagg och undrar du över något är det bara att fråga den mycket kunniga personalen. Beyond Retro har vuxit och blivit en kedja med för närvarande fem butiker i Sverige.

Related Posts

mts_newsonline