Shopping i Malmö

Shopping i Malmö

Som Sveriges tredje största stad har Malmö alla förutsättningar att erbjuda både sina invånare och besökare en shopping av toppklass. Här finns möjligheten att handla från en rad olika kedjor liksom mindre butiker med en unik inriktning. Oavsett om du är ute efter ett par nya märkesjeans eller om du vill köpa en begagnad skinnjacka har Malmö en affär för dig. Tack vare Malmös rykte som ett fäste för kreativa och modeintresserade människor finns det här en hel del second hand-affärer i olika stilar, men det går lika lätt att hitta en kedja med lyxprodukter.

Shopping mall blur background with bokeh

Om du tillhör typen av shoppare som tycker om att gå i köpcentrum finns det en rad olika ställen som du kan bege dig till. Här finns exempelvis köpcentret Triangeln som ligger i centrala Malmö och har 80 butiker med klassiska kedjor som MQ, KappAhl och H&M i utbudet. Det är dock ingenting storleksmässigt jämfört med Emporia som räknas till Malmös i dagsläget största köpcentrum. Om du är intresserad av mode och streetstyle är det hit du ska bege dig eftersom de har 230 butiker, varav många är klädaffärer av hög klass. Många av dem är kedjor med andra butiker runt om i staden, men det finns också affärer här som du inte hittar någon annanstans. Det gör Emporia till ett givet alternativ på shoppingbesöket i Malmö.

Om du har tröttnat på samma typer av affärer och vill ha en unik klädstil kan second hand-affärerna passa dig bättre. Malmö är en utmärkt stad för att hitta butiker som specialiserar sig inom vintage och retro och ofta räcker det med att strosa i stadskärnan för att en butik ska dyka upp framför ögonen på dig. Om du har en mer målmedveten shoppingrunda i tankarna kan du exempelvis bege dig direkt till Mani. Det är ingen lokal med tusentals kvadratmeter av butiksyta, men den mysiga vintagebutiken är fylld till brädden av kvalitetsvaror som ger dig en unik look. Om du vill ha ett bredare utbud kan du titta närmare på Humana Second Hand som har det mesta inom alltifrån jackor och skor till klänningar och skjortor.

Related Posts

mts_newsonline